Alkmaar, 21 oktober 2014. Op 25 oktober wordt het nieuwe hoofdveld officieel geopend door sportwethouder Peter de Baat. Tevens worden het 800e Jong Holland-lid en het 100e dames/meisjes-lid gehuldigd. Dit gebeurt allemaal voorafgaand aan de wedstrijd van het 1e elftal tegen DVVA 1. Reden genoeg om er een extra feestelijke middag van te maken, en daarom nodigt Jong Holland al haar leden, relaties en familie van leden uit erbij te zijn.

Het programma zal om 13.30 uur met de wedstrijden van de jongste jeugd, de mini’s. De jongetjes spelen in de Europa League. En sinds een aantal weken is Jong Holland een unieke eigen competitie voor de jongste meisjes begonnen, de BeneLeague. Vanaf ongeveer 14.30 uur zal het officiële programma beginnen. Daarbij hoort het verwelkomen van het 800e Jong Holland-lid en het 100e dames-lid. En waar het natuurlijk om gaat: de officiële opening van het mooie nieuwe hoofdveld, door de wethouder sport.

Aansluitend zal de wedstrijd Jong Holland 1 – DVVA 1 gespeeld worden, vorig jaar nog gepromoveerd en nu spelend in de 2e klasse. Jong Holland roept al haar leden, en met name de jeugdleden op, om bij de wedstrijd aanwezig te zijn. 

Pin It
Bekeken: 1061x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/