Alkmaar, 06 november 2014. Gedeputeerde van de Provincie Noord-Holland, Elvira Sweet, inspireerde Alkmaarse sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en politici dinsdag met haar visie op de veranderende rol van sport in de samenleving. Ook verblijdde zij de Alkmaarse wethouder Peter de Baat met een forse subsidie van de provincie van €464.500 voor de topsportfaciliteiten turnen die in de ‘Nieuwe Meent’ worden gerealiseerd. Volgens Sweet zijn er volop kansen om de sociale en maatschappelijk functie van sport en sportverenigingen te verbreden. Met de pilot-projecten voor onder andere dagbesteding en re-integratietrajecten bij sportverenigingen loopt Alkmaar daarmee vooruit op andere gemeenten.

Wethouder sport van de gemeente Alkmaar, Peter de Baat: “Ik ben zeer verheugd dat de Provincie onze aanvraag voor een financiële bijdrage in De Meent heeft gehonoreerd. Samen met de sportbond KNGU, die het turnen en het trampolinespringen vertegenwoordigt, hebben we hier hard voor geknokt. Gedeputeerde Elvira Sweet heeft er goed werk van gemaakt. De forse bijdrage van de provincie is een steun in de rug voor Alkmaar Sportstad. Er spreekt waardering uit voor iedereen die de schouders eronder zet om van de Nieuwe Meent een sportmagneet te maken." 

20141106-donatie-provincie

Pin It
Bekeken: 1275x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/