Alkmaar, 06 november 2014. In de nacht van woensdag 5 november en 6 november is aan de Muiderwaard een aanhangwagen in brand gestoken. De eigenaar, Gerard van Weert, gebruikte de aanhangwagen om zijn scootmobiel te vervoeren en is nu dus flink beperkt in zijn mogelijkheden om verder te reizen. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan, maar heeft van de politie te horen gekregen dat het zeer lastig zal zijn de dader(s) te achterhalen.

Het zit De Weert niet mee. Zijn eerste aanhangwagen is van precies die plek gestolen. Toen bracht een noodkreet aan SBS 6 uitkomst. Vincent Spekschoor had de oproep in het programma 'Hart van Nederland' gezien en bood hem een aanhangwagen aan. Na er een paar jaar plezier van gehad te hebben, is deze dus in brand gestoken en zit De Weert weer in hetzelfde schuitje. Vandaar deze oproep om hopelijk de dader(s) te achterhalen... en/of misschien weer vervanging te vinden.

Eventuele getuigen van de brandstichting worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

Pin It
Bekeken: 1708x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/