De Rijp, 07 november 2014. Burgemeester Ria Oosterop van de gemeente Graft-De Rijp ondertekende donderdagmiddag een contract met Woonwaard voor het vestigen van een gemeentelijk servicepunt in verzorgingshuis De Mieuwijdt in Graft. De ondertekening vond plaats in het gemeentehuis van Graft-De Rijp. Namens de wooncorporatie ondertekende directeur Pierre Sponselee.

De dienstverlening van de fusiegemeente Alkmaar krijgt met deze ondertekening steeds meer handen en voeten. Inwoners van de nieuwe gemeente Alkmaar kunnen straks behalve bij het servicepunt in Graft, ook terecht bij het Stadskantoor in Alkmaar, het Dienstencentrum Alkmaar-Noord aan de Laan van Straatsburg 2, en het servicepunt in het Univé-pand in Stompetoren. Gemeente Schermer tekent daartoe binnenkort een contract met Univé.

20141107 servicepunt graft

Pin It
Bekeken: 1641x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/