Heerhugowaard, 07 november 2014. Maandag 10 november ondertekenen Belle-Vue Wonen BV en de gemeente Heerhugowaard het grondcontract voor de bouw van 69 woningen in De Draai. De ondertekening is om 15:00 uur in het gemeentehuis van Heerhugowaard.

De 69 woningen aan de Gele Lishof in De Draai zijn in ruim drie maanden tijd verkocht. De ontwikkelaar is enorm tevreden met dit resultaat. Er melden zich nog steeds kandidaten die zich willen laten inschrijven voor de woningen. Naast de woningen komt er ook een kleinschalig appartementengebouw met 7 luxe appartementen.

De samenwerking met de gemeente Heerhugowaard en alle bouwteampartners hebben ertoe geleid dat het supervisieteam van de gemeente haar goedkeuring heeft gegeven over de kwaliteit, het uiterlijk en de opzet van dit speciale bouwveld. Bijzonder is dat dit het eerste project is waarbij de meer- en minderwerklijst volledig is samengesteld op de wensen van kopers. Zodoende heeft bijna iedere toekomstige bewoner invloed gehad op de inrichting en afwerking van de binnenzijde van de eigen woning.

Alle huizen en appartementen zijn voorzien van een individuele WKO-installatie (Warmte/koude opslag). Dit houdt in dat er geen gasaansluiting is. Het voordeel voor de bewoners ligt in de zeer lage energielasten en wooncomfort.

De omgevingsvergunning is inmiddels verleend en zoals het er nu naar uitziet wordt dit jaar nog gestart met de bouwactiviteiten. Wanneer de bouw net zo spoedig verloopt als de verkoop dan zullen in het eerste kwartaal van 2016 de eerste bewoners de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst kunnen nemen.

Pin It
Bekeken: 1257x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/