Alkmaar, 17 november 2014. De DAW waterpolodames speelden dit weekend thuis tegen ZV Woerden met een gevoel van uitspelen. Sinds een aantal weken kunnen zij niet meer op hun wedstrijdveld trainen en moeten genoegen nemen met het oude 25-meter bad. DAW wilde een overkapt 50-meter bad, dit seizoen is dit bad door de Hoornse Vaart ingenomen. Desondanks hebben de dames gedaan wat werd verwacht tegen de hekkensluiter en wonnen met 6-2.

DAW begon wat afwachtend maar pakte snel de draad op en namen zelfbewust het spel in handen. Met het gevoel van 'dit gaan we niet verliezen', werden mooie snelle acties gespeeld, al werden die soms afgewisseld met slordigheden vanwege te gretig spel. De uitslag werd 6-2. Daarmee lijkt de oktober dip op de 10e plaats in de klasse Midwest Dames 1A verleden tijd; de Alkmaarders staan na zes wedstrijden iets steviger op de 7e plek. Tevens houden ze nog enig zicht op de 2e plaats. Oceanus heeft weliswaar 5 punten meer, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Een nette prestatie voor DAW, dat soms nauwelijks over wisselspeelsters kan beschikken.



Pin It
Bekeken: 856x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/