Alkmaar/Zwolle, 17 november 2014. Zaterdag werd in zwembad De Vrolijkheid in Zwolle de landelijke figurenwedstrijd Synchroonzwemmen Age 2 (tot 15 jaar) gehouden. Daarbij eindigde de Alkmaarse Mayra Burger op een verdienstelijke 18e plaats. Ook Emma-Lotte Cools deed mee, zij pakte de 60e plaats tussen meer dan 150 meisjes.

Mayra Burger en Emma-Lotte Cools zijn tegenwoordig lid bij het Hoofddorpse ZPCH om zich meer op hun zwemcarrière te richten in het talentontwikkelingsplan. De twee trainen 15 tot 20 uur per week in het plan dat als eerste in Nederland van de KNZB een licentie gekregen heeft.

Hoofdcoach Esther de Heij: “Dit soort wedstrijden is cruciaal om te bepalen waar onze meiden staan. Meten is immers weten. Concentratie, beheersing en stabiliteit, daar gaat het in beginsel bij techniekwedstrijden om. Dat vormt de basis voor ons uiteindelijke doel: een podiumplaats bij de uitvoeringen met de groep, met onze duetten en met onze soliste, op de Nederlandse Kampioenschappen, straks in juni in Eindhoven. Medailles tellen op dit moment even nog niet. Wat wel telt is hoe de specifieke opdrachten uit de trainingen onder de druk van een wedstrijd worden uitgevoerd. Ik ben zeer te spreken over de progressie die de meiden laten zien.”

20141117 mayra synchroon

Pin It
Bekeken: 957x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/