Alkmaar, 28 november 2014. Een echte levende wenskaart aan de deur. En wat voor één! Karin Bloemen en theaterdirecteur Peter Blaauboer bezochten donderdagmiddag een aantal Vest-bezoekers om hen te verrassen en te bedanken voor hun bezoek aan het theater. De nietsvermoedende klanten werden in het zonnetje gezet en konden op de foto met de theaterster. Uiteraard was voor speciaal transport gezorgd, in een oude Citroën Traction Avant (beschikbaar gesteld door Dick van Straten) werd La Bloemen als een echte VIP door Alkmaar gereden.

Van de Stationsbuurt tot de Slotenmakerstraat, het bezoek van Karin ging niet onopgemerkt voorbij! Sinterklaasavond is Karin Bloemen met haar nieuwste show ‘Kerst met een grote ‘K’’ te zien in De Vest. Naast deze verrassing met Karin Bloemen wil TAQA Theater de Vest bezoekers nog meer prikkelen met mooie acties. Houd dus mail, deurmat en social media in de gaten!

 

 

Pin It
Bekeken: 2167x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/