Alkmaar, 28 november 2014. Donderdag verwelkomde de bibliotheek in het centrum van Alkmaar de 500.000 ste bezoeker, sinds de verbouwing in juli 2013. De verbouwing heeft vruchten afgeworpen. De bezoekersaantallen zijn na de verbouwing flink omhoog gegaan. De familie Stoop was de gelukkige binnenkomer en ontving een bos bloemen en een gratis jaarabonnement.

In juli vorig jaar is de bibliotheek in het centrum van Alkmaar verbouwd en opnieuw ingericht volgens een landelijk retailconcept. Een concept gebaseerd op winkelformules die zorgen voor een aantrekkelijke en uitdagende presentatie van materialen. De collectie is opgedeeld in belevingswerelden die naadloos aansluiten op de wensen van de bezoekers. Op de begane grond kan iedereen experimenteren met apparatuur en nieuwe media in het MediaLab. Op het podium is regelmatig een workshop, presentatie of cursus. In het GreenPoint is aandacht voor Groen en Duurzaamheid. Lokale instellingen en organisaties krijgen hier de mogelijkheid om de bezoekers over hun initiatieven te informeren. Op de eerste etage zijn veel studieplekken gecreëerd. Het is mogelijk om een stilteplek te reserveren of met een groepje in een spreekkamer te werken. 

 

 

 

Pin It
Bekeken: 955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/