Alkmaar, 28 november 2014. Woensdagmiddag werden op het Cruyff Court in de Daalmeer de Alkmaarse finales van de Cruyff Court 6 vs. 6 competitie gespeeld. Vijf jongensteams en twee meidenteams streden om de stadstitel. Het jongensteam van de Zeswielen (FC United) en het meidenteam van de Erasmus (FC Donut) wonnen de finale en plaatsten zich zo voor de regionale finale, die begin 2015 elders in de regio georganiseerd wordt.

De vijf jongensteams en twee meidenteams streden fanatiek, zeer sportief en in spannende wedstrijden om de felbegeerde beker. Deze teams waren de afgelopen weken poulewinnaars geworden tijdens de voorrondes die op woensdagmiddag op het Cruyff Court werden gespeeld. FC United, het jongensteam van de Zeswielen was de onbetwiste kampioen in de poule van vijf. Zij wisten namelijk alle wedstrijden te winnen. De twee meidenteams hoefden slechts één wedstrijd tegen elkaar te spelen om te bepalen wie de winnaar zou worden. Na afloop was het echter nog steeds 0-0 waardoor er penalty’s genomen moesten worden. Uiteindelijk won FC Donut, van de Erasmus school, met 2-1 van het meidenteam van de Zandloper. 

Vorig jaar wisten zowel het meiden- als het jongensteam uit Alkmaar door te dringen tot de landelijke finale. Wie weet hoe ver FC United en FC Donut zullen komen.

 

 

 

Pin It
Bekeken: 850x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/