Alkmaar, 01 december 2014. Vanaf vandaag (maandag) moeten automobilisten via de Minderbroederstraat naar het lange deel van de Gedempte Nieuwesloot. De rijrichting van de straat is tot aan het Hofplein omgedraaid. Het deel Hofplein - Kanaalkade blijft tweerichtingsverkeer. Vandaag en morgen worden verkeersregelaars ingezet om te helpen de overgang soepel te laten verlopen, want na vele jaren is dit voor velen vast even wennen.

Het gemeentebestuur wil de binnenstad zo goed mogelijk voor autoverkeer bereikbaar maken. Daarvoor werd de Kanaalkade weer geschikt gemaakt voor tweerichtingsverkeer. De raad heeft ook gevraagd of het mogelijk is om de Gedempte Nieuwesloot voor de automobilist beter bereikbaar te maken. Het omdraaien van het verkeer in die straat moest ook de veiligheid vergroten bij de kruising met de Kanaalkade, waar veel verschillende verkeersdeelnemers oversteken. Het voorstel is eerst met bewoners besproken. De reacties tijdens een inloopbijeenkomst en via de gemeentelijke website eerder dit jaar waren overwegend positief.

Pin It
Bekeken: 1703x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/