Alkmaar, 08 december 2014. Van zaterdag 20 tot en met maandag 22 december vindt Het Internationale Jeugdvolleybaltoernooi Alkmaar plaats. RTC Alkmaar organiseert het toernooi met medewerking van Alkmaar Sport, NeVoBo, O.S.G Willem Blaeu, AZ en Edwin Benne (oud-speler en –coach van het Nederlands Volleybalteam). Het toernooi met meiden tot en met 16 jaar wordt op hoog internationaal niveau gespeeld. Deelnemende teams komen uit regionale talentencentra van Zwolle, Groningen en Alkmaar maar ook uit Spanje, Duitsland en de Verenigde Staten.

Zaterdag 20 december beginnen de poulewedstrijden om 09:00 uur in het Sportcomplex Oosterhout aan de Vondelstraat. Zondag van 09.00 tot 18.00 uur en maandagochtend wordt het vervolg van de poulewedstrijden gespeeld. De eindstrijd start maandagmiddag met om 17:00 uur het hoogtepunt, de finale om de eerste en tweede plaats. De toegang tot het toernooi is gratis en volleyballiefhebbers worden uitgenodigd de Alkmaarse teams te ondersteunen.

Foto: het meiden volleybalteam van RTC Alkmaar

 

Pin It
Bekeken: 1696x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/