Heerhugowaard, 08 december 2014. Zondag 21 december staat de zeventien-koppige jazzgroep van Bill Baker’s Big Band bij Cool in Heerhugowaard. Na afloop serveert Cool een feestelijk Amerikaans diner in Café Cool. Met vijf saxofoons, vier trombones, vier trompetten, een ritmesectie en twee zangeressen, zet Bill Baker’s Big Band, onder leiding van Egbert Kemner, de tanden in het herkenbare Big Bandrepertoire uit de jaren ‘30 en ‘40 van de vorige eeuw. Een middag swingend genieten van onder andere Glenn Miller en Duke Ellington voor slechts €13,50.

Het kerstdiner bestaat uit een pittige tomatensoep, het klassieke gerecht uit het zuiden van Amerika: gumbo (met kip, worst en rijst) en als afsluiting koffie of thee. Kosten voor het diner zijn €17,50 (exclusief drankjes). Reserveren voor het diner kan ook los van het concert. Kaarten voor het diner en het concert zijn te reserveren via de website van Cool of via de servicebalie.

Pin It
Bekeken: 1712x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/