Alkmaar, 08 december 2014. Van maandag 8 december tot en met donderdag 11 december vinden wegwerkzaamheden plaats op het kruispunt van de Kennemerstraatweg met de Juliana van Stolberglaan. De Juliana van Stolberglaan en Prinses Julianalaan zijn dan ter hoogte van de kruising met de Kennemerstraatweg ook volledig afgesloten voor het verkeer. De afsluiting is enkel van 07.00 tot 16.00 uur, ’s avonds wordt de weg wel weer opengesteld. De Kennemerstraatweg blijft tijdens de werkzaamheden wel toegankelijk voor al het verkeer.
De werkzaamheden worden uitgevoerd omdat het asfalt op het kruispunt vervangen wordt.

Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden door verkeerregelaars begeleid. Voor de afgesloten Prinses Julianalaan en Juliana van Stolberglaa) geldt voor al het verkeer een omleidingsroute die staat aangegeven op gele borden. Ook de bus volgt een omleidingsroute. Het MCA zal alleen door de lijnen 1 en 5 aangedaan worden. De overige lijnen rijden door via de Kennemerstraatweg. De lijnen 2 en 163 die normaal via de Willem de Zwijgerlaan rijden, rijden nu via de Frederik Hendriklaan, Heilooërdijk (lijn 2) en Vondelstraat en Heilooërdijk (lijn 163) Reizigers moeten rekening houden met enkele minuten vertraging. Meer informatie is te vinden op de website van Connexxion. Tijdens de werkzaamheden zijn enkele parkeerplaatsen aan de Juliana van Stolberglaan niet of moeilijk bereikbaar.

De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op de gemeentelijke website onder het kopje ‘Werk in uitvoering’.

Pin It
Bekeken: 1924x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/