Alkmaar, 18 februari 2015. Soms moet je liegen om bij de mensen te kunnen zijn van wie je houdt. Maar hoe lang kun je het volhouden om te leven als iemand die je eigenlijk niet bent? De toneelvoorstelling ‘Schijn’ is een verhaal over een jongen met Marokkaanse ouders die opgroeit in Nederland. Thuis is hij de geliefde jongste zoon en broer, maar ondertussen droomt hij van mannen. Acteur Fahd Larhzaoui onderzoekt hoe hij zichzelf kan blijven zijn zonder zijn familie hierbij te verliezen. ‘Schijn’ is een waargebeurd verhaal over identiteit, geweten en liefde. De voorstelling is op 4 maart om 20.30 te zien in theater De Vest.

Acteur Fahd Larhzaoui is een self-made toneelspeler. Hij speelde bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland. In 2012 vertolkte hij de titelrol in ‘Ik Driss De Musical’ en tevens is hij verbonden als acteur en presentator aan het populaire kinderprogramma ‘Huisje Boompje Beestje’ van de NTR. De Wijkjury 2014 koos 'Schijn' als beste voorstelling. Tevens was de voorstelling geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival 2014. ‘Schijn’ van Fahd Larhzaoui is op woensdag 4 maart om 20.30 uur te zien in TAQA Theater De Vest . Toegangskaarten kosten € 16,50 (CJP/65+ € 15,50) en kunnen worden gereserveerd via de kassa, tel 072- 548 99 99 of via de website www.taqatheaterdevest.nl .

Pin It
Bekeken: 2093x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/