Alkmaar, 26 februari 2015. Woensdagmiddag werd er voor het vierde jaar op rij een keepersdag georganiseerd door Keepersworld.nl. De keepersdag vond plaats op sportcomplex de Nollen' bij vv Kolping Boys. Jonge keepers tussen 7 en 15 jaar konden zich voor deze keepersdag opgeven en kregen 2,5 uur lang een leerzame en intensieve keeperstraining voorgschoteld door gastkeepers en jeugdkeepers uit het betaalde voetbal. Keepersworld is in 2011 opgericht door Mark van Stipriaan. De organisatie heeft als doel om elke keep(st)er door te kunnen laten groeien naar een hoger niveau in het keepersvak. Stipriaan speelt hiermee in op de trend die zich sinds een aantal jaren voordoet in de voetbalwereld: keepers staan niet meer alleen in het doel, maar hebben steeds meer een actieve rol in de verdediging.Tijdens de keepersdag waren de 80 jonge deelnemers gedurende de volle 2,5 uur fanatiek en geconcentreerd bezig met verschillende oefeningen.

Op de vraag of er al met een schuin oog wordt gekeken naar de talentvolle jonge keepers die deelnemen aan de keepersdag antwoordde Stipriaan dat dit misschien wel het geval is, en dat de keeperstrainers dit zeker zullen opmerken,maar dat dit niet het hoofddoel van de keepersdag is: het belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben en naar huis gaan met het gevoel dat ze iets nieuws geleerd hebben.

 

 

Pin It
Bekeken: 2384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/