Vrijdag 3 juli om 10.00 uur luiden Daphne Kouwets en Luuk Ransijn de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Hét traditionele teken dat de markt kan beginnen. Ze doen dit op uitnodiging van wethouder Anjo van de Ven. Ook Alkmaarse Talenten Valentina Dekker en Nick de Jong zijn van de partij.

In november vond de grote finale van de talentenjacht ‘Alkmaars Talent’ plaats. Deze werd gewonnen door de 10-jarige violiste Daphne Kouwets en de 14-jarige Luuk Ransijn, een zanger die zichzelf begeleidt op de piano. 

Pin It
Bekeken: 3292x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/