Burgemeester Bruinooge reikte maandagavond de ‘Van Alkmaar de Victorie’-prijzen uit. Dit gebeurde in een prachtig aangeklede Grote Sint Laurenskerk, tijdens het Ondernemend Alkmaar Gala. Tot ondernemers van 2017 werden uitgeroepen de Olaf en Ruben bak van Bak Reizen, onderneming van het jaar werd Hoekstra opleidingen en Cameraland kreeg de retailprijs.

Het thema het Alkmaarse ondernemersgala dit jaar was 'transitie'. Piet Bruinooge prees de ondernemers voor hun voortrekkersrol op het gebied van vernieuwing, onderzoek en schaalvergroting.

Olaf Bak van Bak Reizen: "De nominatie was al een hele eer, maar dat we daadwerkelijk hebben gewonnen is echt de kers op de taart". Maar inderdaad, we kunnen trots op onszelf zijn, want ondanks dat de markt waarin wij opereren een vechtmarkt is, groeien we nog steeds". Ruben Bak vult aan: "We opereren vanuit heel Europa. Maar Alkmaar is erg belangrijk voor ons. Daarom is Alkmaar nog altijd onze homebase’.

Daniël Hoekzema, eigenaar van Hoekstra, na ontvangst van de ondernemingsprijs: "We hebben net de opening van een nieuw pand gevierd en nu staan we hier als winnaar. Hoe mooi kun je het hebben!" Daniëlle Hoekzema: "We hebben ons bedrijf de laatste tijd uitgebreid, het meer is dan een verkeersschool alleen. We zijn dan ook supertrots!"

Cameraland heeft de laatste jaren vooral online furore gemaakt. "Lef. Dat is het woord dat Cameraland kenmerkt", meent eigenaar Ed Dorrestein. "Cameraland heeft het lef gehad om volledig voor internet te gaan. Daarbij staat beleving centraal. Fantastisch dat we daarmee zo’n succes hebben!"

De band Beejay & Memphis project voorzag het gala van een muzikale noot. De catering werd verzorgd door Grand Café Klunder en de bediening werd gedaan door leerlingen van het ROC Horizon College. Meer informatie is te vinden op ondernemendalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 4470x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/