Alkmaar, 22 januari 2014. De reorganisatie die de huidige korpsen binnen de politie transformeert naar één nationale politie valt goed uit voor Alkmaar. Een aantal regionale diensten wordt in Alkmaar gevestigd en dat levert ongeveer 300 banen op. Het huidige politiebureau op het Mallegatsplein blijft 'het gezicht' van de politie, hier worden het basisteam Alkmaar en de ondersteunende diensten gehuisvest. Ook zullen op termijn de openingstijden voor het publiek worden verruimd.

De vestiging aan de Hertog Aalbrechtweg waar nu de meldkamer en de Veiligheidsregio Noord Holland Noord zijn gevestigd, zal na het vertrek van de Veiligheidsregio in 2015 volledig door de politie in gebruik genomen worden als locatie voor het rond de klok opererende regionaal servicecentrum. Ook de regionale crisisorganisatie, regionale verkeersdienst en het regionale bedienstation voor de teleserviceloketten (bijv. online aangiften) worden hier gevestigd. Het opleidingscentrum is er al gevestigd, dat blijft zo.

Het hoofdbureau van de 'oude' regiopolitie aan de James Wattstraat wordt de locatie voor het ondersteunende Politie Diensten Centrum en de 'regionale intelligence' die eenheden van actuele informatie voor de uitvoering en aansturing van het politiewerk. voorziet. Zowel de locatie aan de James Wattstraat als aan het Mallegatsplein zullen grondig zullen moeten worden verbouwd.

 

Pin It
Bekeken: 1770x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/