In de nacht van vrijdag op zaterdag is langs de Nauertogt tussen Koedijk en Broek op Langedijk een fietser in het water beland. De jonge vrouw reed op haar fiets samen met een groepje toen ze door nog onbekende oorzaak naast het fietspad belande en daarna met fiets en al in de sloot terecht kwam.

De andere fietsers schoten haar meteen te hulp, samen met enkele beveiligers die toevallig langs kwamen. Ook kwam een ambulance ter plaatse voor medische bijstand. Na controle in de ambulance bleek echter dat ze niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

De ter plaatse gekomen politie heeft met dreghaak nog enkele spullen van de jonge vrouw uit het water weten te vissen, waarna het meisje onder begeleiding van haar vrienden zelf naar huis kon fietsen. (foto's: Glocal Media)
Pin It
Bekeken: 8630x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/