Oktoberfest Alkmaar is losgebarsten. Vrijdag was de eerste van twee dagen vol met bier, schnitzels, worsten, schnapps, meer bier en Schlager musik.

Het begon het in de vooravond allemaal nog redelijk tam in de mooi aangeklede tent op de Paardenmarkt. Iedereen zat netjes aan de lange tafels met banken met een 'biertje' en ruime hoeveelheden schnitzels, braadworsten en meer eten. Gaandeweg verdwenen de tafelkleden en het eten van tafel, en werd het tijd om feest te vieren met meer bier en natuurlijk live optredens. Onder andere Chris Deluxe, Hossa Hossa Hossa en Otto Wunderbar brachten de sfeer er goed in. De dansvloer vulde zich en feestgangers dansten op de banken en de tafels.

Rond 23:30 uur was het feest voorbij en kon iedereen moe, voldaan en misschien een beetje dronken naar huis. De organisatie mocht zich daarna alvast opmaken voor de tweede avond.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was erbij voor een fotoreportage, die in zijn volledigheid te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2377x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/