Heerhugowaard, 3 april 2014. Een lerares van basisschool De Vlindertuin in Heerhugowaard kreeg een storm van kritiek na een 1 april grap, die ze bij haar 25 kinderen uithaalde. Ze zouden die dag iPads krijgen, want de school was de gelukkige winnaar van een prijs. Ouderen roken lont, maar de juf hield vol. Lekker gemaakt was de teleurstelling bij de kids dan ook groot dat zij geen iPad kregen maar een Aai-pet, een pet met daarop dit woord gedrukt. Tranen biggelden en ook bij ouders viel de stunt van juf Mieke niet goed.

Maar... het drama werd uiteindelijk een feestje, want iCentre Nederland heeft de zwaar belaagde school in de armen genomen: alle 25 kleuters een iPad voor thuis! En daarmee hield het niet op, want ook waren er 25 iPads voor de rest van de school, waardoor nu alle klassen met de moderne tijd mee kunnen gaan. Het is niet te zeggen wie van beide klassen, waar de tablets werden uitgedeeld, het meest verheugd was.

 

Pin It
Bekeken: 2737x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/